Actueel

Onder Nieuws vindt u actuele informatie en de agenda. Daarnaast vindt u hier de Peperclip, het OVG nieuwsblad dat ongeveer 8 keer per jaar verschijnt.

Kalender

<<
Juni 2018
>>
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
     
1
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

Peperclip

Met het prachtige voorjaarsweer van de afgelopen dagen straalt de schepping weer in al haar geuren en kleuren. We vieren het voorjaar. Ook binnen, in de Peper, is er veel te vieren in de komende weken. Lees verder.

Stille week, Paasfeest, paaskaarsmars, nieuw leven, vieringen, gemeenschapsavond, kale kerk, coach4you, kroegkerk, kloosters, pastoraat, poëzie, ei-Tunes en meer!

Veertigdagentijd, gevolgd door het Paasfeest, liedmiddag ‘Psalmen Vrij’ in de Martinikerk, Tekstschrijver Huub Oosterhuis en componist Antoine Oomen in Groningen, een gemeenschapsavond over de toekomst van de OVG en nog veel meer...

In deze donkere dagen rond Kerst, levend in een onzekere wereld, zoeken we naar kleine puntjes licht. Het Kerstfeest komt er aan. Het feest waarmee wij vieren dat een klein beetje licht al genoeg is om de wereld bewoonbaarder te maken.

Nu de wintertijd weer terug is, komen ook de lichtfeesten dichterbij. Het feest van Sint Maarten en straks Advent, op zoek naar een lichtend voorbeeld en naar een beetje licht in de wereld. Naast veel woorden, in dit nummer ook aandacht voor 'zien’.

Bekijk Archief