Actueel

Onder Nieuws vindt u actuele informatie en de agenda. Daarnaast vindt u hier de Peperclip, het OVG nieuwsblad dat ongeveer 8 keer per jaar verschijnt.

Nieuws

Peperlogo_breed4.JPG

is uitgekomen en beschikbaar! Lees meer


3e_advent.JPG

staat weer op deze site. Lees meer


2e_advent.JPG

staat weer op deze site. Lees meer


Bekijk Archief

Kalender

<<
December 2017
>>
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
     
1
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
26
27
28
29
30
      

Peperclip

In deze donkere dagen rond Kerst, levend in een onzekere wereld, zoeken we naar kleine puntjes licht. Het Kerstfeest komt er aan. Het feest waarmee wij vieren dat een klein beetje licht al genoeg is om de wereld bewoonbaarder te maken.

Nu de wintertijd weer terug is, komen ook de lichtfeesten dichterbij. Het feest van Sint Maarten en straks Advent, op zoek naar een lichtend voorbeeld en naar een beetje licht in de wereld. Naast veel woorden, in dit nummer ook aandacht voor 'zien’.

De kop is er weer af. Deze Peperclip verschijnt op de zondag van de eerste gewone viering na onze zomerse avonturen met Noach onder de regenboog. Met nieuwe initiatieven en bekende rubrieken.

De laatste Peperclip voor de zomervakantie met veel over jongeren: De generatie van jonge ouders laat van zich horen in de rubriek Gezichten hebben Namen. In de nieuwe rubriek ‘Uit het oog, maar niet uit het hart’ vertellen jongeren die vanuit de Peper de wereld in zijn getrokken, over hoe zij kijken naar de wereld om hen heen, en over hoe zij terugkijken naar hun tijd in. En de Kinderpagina is makkelijker te vinden: gewoon achterop. En nog veel meer!

Een Peperclip vol Peperleven. Maar ook vol van leven in Stad en land. En ook Noach zwerft rond in onze contreien. Er zijn bekende gezichten met nieuwe verhalen, er zijn woorden van verdriet en dank en woorden van feest. We hebben boeiende vieringen in het vooruitzicht. Zelfs is er al een stukje zomer-inspiratie, wellicht ontstaan tijdens de al zomerse dagen van nu.

Bekijk Archief